Avalon Hotel i Göteborg!

Avalon Hotel i Göteborg! - Ecoestic Sweden

Vi på Ecoestic Sweden är överlyckliga att meddela vårt nyaste samarbete med Avalon Hotel, beläget i hjärtat av Göteborg! Tillsammans tar vi ett steg närmare en hållbar framtid genom att erbjuda våra ekologiska hår- och hudvårdsprodukter till hotellets gäster.

Avalon Hotel är mer än bara ett hotell - det är en oas av inspiration mitt i Göteborgs pulserande stadsliv. Med sina 101 rum och 202 bäddar erbjuder hotellet en unik upplevelse där arkitektur, inredning, ljus, doft och ljud spelar stor roll. Avalon är dessutom ett feng shui-certifierat hotell, vilket garanterar harmoni och balans under din vistelse.

Vårt samarbete med Avalon Hotel känns som en perfekt match. Vi delar en gemensam vision om hållbarhet och kvalitet, och tillsammans strävar vi efter att göra varje gästs vistelse minnesvärd. Oavsett om du är i Göteborg för shopping, kultur, nöjen eller nattliv, kan du nu njuta av våra produkter under din vistelse på Avalon Hotel.

Vi är stolta över att vara en del av Avalon Hotels resa och ser fram emot att fortsätta sprida budskapet om hållbar skönhet och välbefinnande. Tack vare detta samarbete kan vi nå ut till fler människor och göra en positiv inverkan på vår planet.

Tack för att du stödjer Ecoestic Sweden och vår vision om en grönare framtid. Vi hoppas att du kommer att uppleva glädjen av våra produkter under ditt nästa besök på Avalon Hotel i Göteborg!

Liknande produkter

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please note, comments must be approved before they are published