Nyheter & tips

Köp 3 betala för 2! - Ecoestic Sweden

Nyheter & tips

Köp 3 betala för 2!

av Ecoestic Sweden Jun 10, 2024
VÄra sommar erbjudanden fortsÀtter! Passa pÄ att köpa 3 flaskor 500 ml Hair & Body Wash och fÄ en gratis.  
Sommarerbjudande! - Ecoestic Sweden

Nyheter & tips

Sommarerbjudande!

av Ecoestic Sweden May 27, 2024
Nu har du chansen att ta del av Ecoestics storfavoriter till ett otroligt pris! Under en begrÀnsad tid erbjuder vi Schampo & Balsam i 5 Liters dunk för endast 499kr/dunk alternativt 2 dunkar för 699kr (ord. pris 699kr/st). HÄll utkik för fler sommarerbjudanden!
Ecoestic + Bower = Sant - Ecoestic Sweden

Nyheter & tips

Ecoestic + Bower = Sant

av Ecoestic Sweden May 17, 2024
Ecoestic Ă€r stolta partners till Bower! Vi tar ytterligare steg i vĂ„rt hĂ„llbarhetsarbete och teamar ihop med Bauer. Bower Ă€r en vĂ€rldsunik app som belönar Ă„tervinning av alla konsumentförpackningar vid vanliga Ă„tervinningskĂ€rl. PlastpĂ„sar, mjölkkartonger, take-away-muggar – you name it. Vad vinner jag pĂ„ att anvĂ€nda Bower? ‱ Du fĂ„r poĂ€ng för allt du sorterar. PoĂ€ngen kan anvĂ€ndas till att aktivera erbjudanden och cashback pĂ„ ditt nĂ€sta köp. ‱ Dina poĂ€ng kan Ă€ven konverteras till pengar. Du vĂ€ljer sjĂ€lv om du vill donera summan till vĂ€lgörenhet direkt i appen eller överföra pengarna till ditt bankkonto. ‱ Utöver det kan du följa hur mycket koldioxid du sparar miljön genom att sortera pĂ„ rĂ€tt sĂ€tt. Hur Ă„tervinner jag? ‱ Skanna och sortera dina förbrukade förpackningar hemma. ‱ Hitta din nĂ€rmaste Ă„tervinningssplats eller registrera din egen i appen. Du kan till och med lĂ€gga till din hushĂ„llsnĂ€ra insamling. ‱ GĂ„ till Ă„tervinningsplatsen och öppna appen. ‱ Tryck pĂ„ "Panta nu" för att slutföra processen. NĂ€r appen lokaliserat din station kan du slĂ€nga dina förpackningar i rĂ€tt kĂ€rl. Vilka förpackningar kan jag skanna? De allra flesta produkter med streckkod kan sorteras med Bower-appen. De förpackningar som saknas kan du enkelt lĂ€gga till pĂ„ egen hand! Över 50 000 förpackningar har hittills lagts till och nu Ă€ven Ecoestics flaskor. 
Tips för att vÄrda ditt hÄr nÀr du sover! - Ecoestic Sweden

Nyheter & tips

Tips för att vÄrda ditt hÄr nÀr du sover!

av Ecoestic Sweden May 14, 2024
HÀr Àr nÄgra tips för att vÄrda ditt hÄr nÀr du sover: AnvÀnd en satin- eller silkesmössa: Detta minskar friktionen mot ditt hÄr jÀmfört med bomull, vilket kan minska risken för trassel och slitage. FlÀta hÄret: En lös flÀta kan hjÀlpa till att hÄlla hÄret pÄ plats och minska risken för att det trasslar sig under natten. AnvÀnd en mjuk kuddöverdrag: Byt ut din vanliga bomullskuddöverdrag mot en av satin eller silke för att minska friktionen mot ditt hÄr. Undvik att sova med blött hÄr: Om möjligt, lÄt ditt hÄr torka helt innan du gÄr och lÀgger dig för att minska risken för att det blir trassligt eller skadat. AnvÀnd hÄrvÄrdsprodukter: Applicera en lÀtt hÄrolja eller leave-in conditioner före sÀnggÄendet för att ge fukt och skydd Ät ditt hÄr under natten. Undvik strama uppsÀttningar: Att sova med hÄret uppsatt i strama frisyrer kan skapa onödig spÀnning och skada ditt hÄr över tid. Satsa istÀllet pÄ lösare uppsÀttningar eller flÀtor. Genom att följa dessa tips kan du hjÀlpa till att hÄlla ditt hÄr friskt och vÀlmÄende Àven nÀr du sover!
BaldernÀs HerrgÄrd vÀljer Ecoestic Sweden! - Ecoestic Sweden

Nyheter & tips

BaldernÀs HerrgÄrd vÀljer Ecoestic Sweden!

av Ecoestic Sweden Mar 25, 2024
Vi Àr glada att meddela att BaldernÀs HerrgÄrd i hjÀrtat av Dalsland vÀljer Ecoestic Sweden som leverantör. PÄ BaldernÀs blandas charmen frÄn sekelskiftet med dagens standard sÄ att du kan njuta av din vistelse till fullo. HÀr finns gott om plats för avkoppling och inspiration. Fantastiska gemenskapsutrymmen och matsalar i gammal miljö, parat med moderna hotellrum, gör BaldersnÀs till nÄgot unikt.  HÀr kan du fÄ uppleva en hel del aktiviteter i fantastisk miljö och Àven sÀga JA och fÄ en "guldkant" pÄ ditt bröllop.  Vi Àr glada över att bli en del av BaldernÀs erbjudande och bidra till en Ànnu mer njutbar och hÄllbar upplevelse för deras gÀster. VÄra hud- och hÄrvÄrdsprodukter, kÀnda för sin naturliga och miljövÀnliga formulering, kommer att tillhandahÄlla en extra touch av lyx och vÀlbefinnande under din vistelse. HÄll utkik efter vÄra produkter under ditt nÀsta besök pÄ BaldernÀs HerrgÄrd!
Schampo utan kemikalier: sulfater, silikoner & parabener - Ecoestic Sweden

Nyheter & tips

Schampo utan kemikalier: sulfater, silikoner & parabener

av Ecoestic Sweden Mar 22, 2024
UpptĂ€ck SkönhetsvĂ€rldens Hemlighet: Ekologiska Schampon utan Kemikalier, Sulfater, Silikoner och Parabener VĂ€lkommen till en ny era av hĂ„rvĂ„rd dĂ€r naturen tar scenen och kemin stannar bakom kulisserna. I dagens vĂ€rld dĂ€r medvetenheten om vad vi applicerar pĂ„ vĂ„ra kroppar ökar, har ekologiska schampon utan kemikalier blivit en förstklassig favorit för de som strĂ€var efter hĂ€lsa och hĂ„llbarhet. Kemikaliefri Skönhet för HĂ„ret Det Ă€r dags att omfamna en renare skönhetsrutin och det börjar med vĂ„ra hĂ„rvĂ„rdsprodukter. Traditionella schampon innehĂ„ller ofta hĂ„rda kemikalier sĂ„som sulfater, silikoner och parabener som kan vara skadliga för bĂ„de vĂ„rt hĂ„r och vĂ„r miljö. Sulfater, kĂ€nt för att skapa rikligt med lödder, kan vara för aggressiva och torka ut hĂ„rbotten. Silikoner, som ger illusionen av silkeslent hĂ„r, kan bygga upp sig och göra hĂ„ret tungt och livlöst. Parabener har kopplats till hormonstörningar och andra hĂ€lsoproblem. Fördelar med Ekologiska Schampon Genom att vĂ€lja ekologiska schampon utan dessa skadliga kemikalier kan vi uppleva en rad fördelar. För det första, de Ă€r skonsamma mot bĂ„de hĂ„r och hĂ„rbotten. Naturliga ingredienser som aloe vera, kokosolja och lavendel Ă„terfuktar hĂ„ret utan att torka ut det eller orsaka irritation. Dessutom Ă€r ekologiska schampon miljövĂ€nliga och biologiskt nedbrytbara, vilket minskar vĂ„r pĂ„verkan pĂ„ planeten. En HĂ€lsosam Livsstil för Dig och Planeten Att vĂ€lja ekologiska schampon Ă€r inte bara en investering i ditt eget vĂ€lbefinnande utan ocksĂ„ i vĂ„r planets hĂ€lsa. Genom att minska anvĂ€ndningen av kemikalier i vĂ„ra dagliga rutiner bidrar vi till att bevara naturens skönhet och balans. Varje liten handling för en grönare framtid rĂ€knas. Avslutande Tankar Det Ă€r dags att sĂ€ga adjö till kemikalieöverbelastade schampon och vĂ€lkomna naturens botaniska underverk in i vĂ„ra liv. Med ekologiska schampon kan vi vĂ„rda vĂ„rt hĂ„r pĂ„ ett sĂ€tt som Ă€r skonsamt för bĂ„de oss sjĂ€lva och vĂ„r planet. SĂ„ lĂ„t oss tillsammans ta steget mot en renare och mer hĂ„llbar skönhetsrutin – för en vacker framtid, bĂ„de inuti och utomhus.
Tips pÄ hur du tar hand om huden nu pÄ vÄren. - Ecoestic Sweden

Nyheter & tips

Tips pÄ hur du tar hand om huden nu pÄ vÄren.

av Ecoestic Sweden Mar 20, 2024
VĂ„rdagjĂ€mning idag och nu Ă€r officiellt vĂ„ren hĂ€r. DĂ„ passar det perfekt att snart börja ta farvĂ€l av vintern och förbereda huden för vĂ„r och sommar. Nedan fĂ„r du 6 olika tips pĂ„ hur du kan förbereda huden inför vĂ„ren: Återfukta: Efter vinterns kalla och torra luft behöver din hud extra fukt. AnvĂ€nd en fuktgivande ansiktskrĂ€m och kroppslotion för att Ă„terstĂ€lla fuktbalansen. SolkrĂ€m: Trots att det inte Ă€r lika soligt som pĂ„ sommaren, Ă€r det fortfarande viktigt att skydda din hud mot UV-strĂ„lar. AnvĂ€nd en solkrĂ€m med minst SPF 30 varje dag. Exfoliera: Ta bort döda hudceller genom att anvĂ€nda en mild exfolierande produkt nĂ„gra gĂ„nger i veckan. Detta hjĂ€lper till att frĂ€mja cellförnyelsen och ge din hud en frĂ€schare och jĂ€mnare ton. Rengöring: Byt till en mildare rengöringsprodukt som inte torkar ut huden. Undvik starka tvĂ„lar som kan orsaka överdriven uttorkning. Skydda hĂ€nder och lĂ€ppar: Dessa omrĂ„den Ă€r extra utsatta för torrhet. AnvĂ€nd en fuktgivande handkrĂ€m och lĂ€ppbalsam regelbundet för att hĂ„lla dem mjuka och Ă„terfuktade. Drick vatten: HĂ„ll dig hydrerad genom att dricka tillrĂ€ckligt med vatten varje dag. Detta hjĂ€lper till att hĂ„lla din hud frisk och strĂ„lande. Genom att följa dessa enkla tips kan du hjĂ€lpa din hud att övergĂ„ smidigt frĂ„n vinter till vĂ„r och behĂ„lla dess hĂ€lsa och lyster.  
Ecoestic Sweden Nu Àven pÄ Sand Golf Club! - Ecoestic Sweden

Nyheter & tips

Ecoestic Sweden Nu Àven pÄ Sand Golf Club!

av Ecoestic Sweden Mar 11, 2024
Vi har spÀnnande nyheter att dela med er! Ecoestic Sweden Àr stolt leverantör av hud- och hÄrvÄrdsprodukter till det vackra Sand Golf Club i Tornaryd, en golfanlÀggning utöver det vanliga.  Vi Àr glada över att bli en del av Sand Golf Clubs erbjudande och bidra till en Ànnu mer njutbar och hÄllbar upplevelse för deras gÀster. VÄra hud- och hÄrvÄrdsprodukter, kÀnda för sin naturliga och miljövÀnliga formulering, kommer att tillhandahÄlla en extra touch av lyx och vÀlbefinnande under din vistelse. HÄll utkik efter vÄra produkter under ditt nÀsta besök pÄ Sand Golf Club! Detta samarbete vill vi inleda med ett erbjudande pÄ en av Sveriges bÀsta Linksbanor i inlandet, komplett med restaurang samt hotell och konferens. Boka Golfpaket i juli sÄ bjuder vi pÄ en extra 9-hÄlsrunda!              Erbjudandet Àr endast bokningsbart online via Sand Golf Clubs hemsida fram till den 31/3 för juli 2024, kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Betalning sker direkt vid bokningstillfÀllet men gÄr att avboka fram till 30 dagar innan ankomst. Boka via lÀnk med koden Juli24"
Tips för slitet hÄr pÄ vintern - Ecoestic Sweden

Nyheter & tips

Tips för slitet hÄr pÄ vintern

av Ecoestic Sweden Feb 20, 2024
Vinterns kyla och torra luft kan vara hÄrd mot hÄret, och det Àr viktigt att ta extra hand om det för att undvika slitage och skador. HÀr Àr nÄgra anvÀndbara tips för att vÄrda slitet hÄr under vintermÄnaderna:
Mullsjö Hotell & Konferens samt Björkhaga Hotell & Konferens. - Ecoestic Sweden

Nyheter & tips

Mullsjö Hotell & Konferens samt Björkhaga Hotell & Konferens.

av Ecoestic Sweden Feb 05, 2024
Nu finns Ecoestic Àven hos Mullsjö Hotell & Konferens samt Björkhaga Hotell & Konferens. Vi pÄ Ecoestic Sweden Àr överlyckliga att meddela vÄrt nyaste samarbete  Björkhaga Hotell & Konferens, HÀr kan du njuta av den goda maten, ett dopp i bubbelpoolen eller mysa framför sprakande brasa. Konferens, kick off, bröllop, fest eller ta med familjen pÄ en dag full av aktiviteter. Mullsjö Hotell och Konferens Àr en modern hotellanlÀggning med charm och Àkthet i behÄll, en idealisk plats för rekreation och arbete. Njut av fantastisk natur, bekvÀma hotellrum och omsorgsfullt tillagad mat.
Influensatider, viktigt att tÀnka pÄ handhygien! - Ecoestic Sweden

Nyheter & tips

Influensatider, viktigt att tÀnka pÄ handhygien!

av Ecoestic Sweden Jan 31, 2024
Att tvÀtta hÀnderna Àr avgörande för att minska risken för att sprida och bli smittad av sjukdomar, sÀrskilt infektionssjukdomar som förkylning, influensa och mag-tarmsjukdomar. Genom att tvÀtta hÀnderna regelbundet med tvÄl och vatten kan man avlÀgsna bakterier, virus och andra smittÀmnen som kan finnas pÄ hÀnderna. Det Àr sÀrskilt viktigt att tvÀtta hÀnderna före och efter att man hanterat mat, efter att ha varit pÄ toaletten, efter att ha hostat eller nyst samt efter att ha varit i offentliga platser eller hanterat smutsiga föremÄl. Denna enkla ÄtgÀrd kan göra stor skillnad för bÄde ens egen hÀlsa och för att minska smittspridningen i samhÀllet. Alkogel Àr ett praktiskt alternativ nÀr tvÄl och vatten inte Àr tillgÀngliga, sÀrskilt nÀr man Àr pÄ resande fot eller pÄ platser dÀr det inte finns tillgÄng till handtvÀttfaciliteter. En fördel med alkogel Àr att det effektivt kan döda mÄnga typer av bakterier och virus pÄ hÀnderna. Dess snabba torkning gör det ocksÄ praktiskt för anvÀndning i situationer dÀr man behöver rena hÀnder snabbt. Alkogel kan Àven vara skonsammare mot huden Àn upprepade tvÀttar med tvÄl och vatten, förutsatt att den inte innehÄller irriterande tillsatser. Men det Àr viktigt att komma ihÄg att alkogel inte Àr en fullstÀndig ersÀttning för tvÄl och vatten, sÀrskilt nÀr hÀnderna Àr synligt smutsiga eller kontaminerade med vissa typer av Àmnen.
Ecoestic Sweden Nu Àven pÄ Silver resort i Arjeplog! - Ecoestic Sweden

Nyheter & tips

Ecoestic Sweden Nu Àven pÄ Silver resort i Arjeplog!

av Ecoestic Sweden Jan 23, 2024
Vi har spÀnnande nyheter att dela med er! Ecoestic Sweden Àr stolt leverantör av hud- och hÄrvÄrdsprodukter till det vackra Silver resort i Arjeplog. BelÀget i norra Sverige, erbjuder detta hotell en avkopplande atmosfÀr och möjligheten att njuta av omgivningarnas skönhet. HÀr erbjuds du aktiviteter med Kvalité.  Vi Àr glada över att bli en del av Silver resorts erbjudande och bidra till en Ànnu mer njutbar och hÄllbar upplevelse för deras gÀster. VÄra hud- och hÄrvÄrdsprodukter, kÀnda för sin naturliga och miljövÀnliga formulering, kommer att tillhandahÄlla en extra touch av lyx och vÀlbefinnande under din vistelse. HÄll utkik efter vÄra produkter under ditt nÀsta besök pÄ Silver resort i Arjeplog!
Torr och irriterad hÄrbotten? - Ecoestic Sweden

Nyheter & tips

Torr och irriterad hÄrbotten?

av Ecoestic Sweden Nov 30, 2023
Torr och irriterad hĂ„rbotten?HĂ€r Ă€r nĂ„gra tips för att ta hand om det:AnvĂ€nd ett milt schampo.VĂ€lj ett schampo som Ă€r fritt frĂ„n hĂ„rda kemikalier. Ett milt och fuktgivande schampo som Ecoestics schampo bidrar till att lindra torrhet och rengör varsamt torrt eller skadat hĂ„r. Återfuktar hĂ„ret och hĂ„rbotten.Undvik varmt vatten:TvĂ€tta hĂ„ret med ljummet vatten istĂ€llet för mycket varmt vatten, eftersom varmt vatten kan torka ut hĂ„rbotten ytterligare.AnvĂ€nd balsam regelbundet:AnvĂ€nd ett fuktgivande balsam sĂ„ som Ecoestics Balsam, för att Ă„terfukta hĂ„ret och hĂ„rbotten. Applicera det frĂ€mst pĂ„ hĂ„rtopparna och undvik rötterna om du har en fet hĂ„rbotten.Massera hĂ„rbotten:Massera försiktigt hĂ„rbotten nĂ€r du tvĂ€ttar hĂ„ret för att öka blodcirkulationen. Det kan bidra till att stimulera hĂ„rbottens naturliga oljeproduktion.Undvik överdriven anvĂ€ndning av vĂ€rmeverktyg:Om möjligt, undvik frekvent anvĂ€ndning av hĂ„rtorkar, plattĂ€nger och andra vĂ€rmeverktyg som kan torka ut hĂ„ret och hĂ„rbotten.HĂ„ll koll pĂ„ din kost:En balanserad kost med tillrĂ€ckligt med vatten och nĂ€ringsĂ€mnen kan pĂ„verka hĂ„rbottenhĂ€lsan. Omega-3-fettsyror, som finns i fisk och nötter, kan vara sĂ€rskilt bra för hĂ„rbotten.Återfukta med gel för torr & kliande hĂ„rbotten. En hĂ„rbottengel kan Ă„terfukta och  lindra torrhet och klĂ„da i hĂ„rbotten. Även om hĂ„rbotten kĂ€nns extremt torr kan det kĂ€nnas skönt med en svalkande och Ă„terfuktande gel. Det finns Ă€ven olja och serum som kan anvĂ€ndas för att behandla torr hĂ„rbotten.Skydda hĂ„ret frĂ„n sol och vind:AnvĂ€nd hatt för att undvika att hĂ„ret och hĂ„rbotten utsĂ€tts för direkt solljus.Eller en varm mössa för att skydda mot kyla och vind.Om problemet kvarstĂ„r eller försĂ€mras rekommenderas det att konsultera en professionell frisör eller hudlĂ€kare för personlig rĂ„dgivning.
Ecoestic pÄ HÄllbarhetsdagen 2023 - Ecoestic Sweden

Nyheter & tips

Ecoestic pÄ HÄllbarhetsdagen 2023

av Ecoestic Sweden Nov 15, 2023
Ecoestic Àr glada att meddela att vi kommer att nÀrvara pÄ HÄllbarhetsdagen 2023! Tisdag 21 november i Eriksbergshallen, Göteborg Besök oss pÄ hÄllbarhetsdagen.  Som ett led i vÄrt arbete för ett hÄllbarare samhÀlle tycker vi att det Àr viktigt att stötta alla hÄllbara initiativ. Vi kommer att finnas pÄ plats under mÀssan och ser fram emot att se vem som tar hem priset för Svenska kockpriset i gastronomisk hÄllbarhet 2023. 
Ta hand om dina hÀnder - Ecoestic Sweden

Nyheter & tips

Ta hand om dina hÀnder

av Ecoestic Sweden Nov 14, 2023
Torra hÀnder kan orsakas av olika faktorer, inklusive vÀderförhÄllanden, frekvent tvÀttande, anvÀndning av starka rengöringsmedel eller bristande fuktighet. För att vÄrda torra hÀnder kan du övervÀga följande:  AnvÀnd handkrÀm: Regelbunden anvÀndning av en fuktgivande handkrÀm hjÀlper till att Äterfukta huden. Applicera krÀmen efter varje handtvÀtt och innan du gÄr till sÀngs. Undvik heta duschar: Heta duschar kan torka ut huden. Försök att anvÀnda ljummet vatten istÀllet.  Skydda hÀnderna: AnvÀnd handskar nÀr du gör uppgifter som kan utsÀtta dina hÀnder för starka rengöringsmedel eller extremt vÀder.  Undvik starka tvÄlprodukter: AnvÀnd milda, Äterfuktande tvÄlar för att undvika att torka ut huden ytterligare.  Drick tillrÀckligt med vatten: Att hÄlla sig hydrerad hjÀlper till att frÀmja hÀlsosam hud.  Om problemet kvarstÄr eller förvÀrras kan det vara bra att konsultera en hudlÀkare för personlig rÄdgivning och behandling.
Avalon Hotel i Göteborg! - Ecoestic Sweden

Nyheter & tips

Avalon Hotel i Göteborg!

av Ecoestic Sweden Oct 01, 2023
Vi pÄ Ecoestic Sweden Àr överlyckliga att meddela vÄrt nyaste samarbete med Avalon Hotel, belÀget i hjÀrtat av Göteborg! Tillsammans tar vi ett steg nÀrmare en hÄllbar framtid genom att erbjuda vÄra ekologiska hÄr- och hudvÄrdsprodukter till hotellets gÀster. Avalon Hotel Àr mer Àn bara ett hotell - det Àr en oas av inspiration mitt i Göteborgs pulserande stadsliv. Med sina 101 rum och 202 bÀddar erbjuder hotellet en unik upplevelse dÀr arkitektur, inredning, ljus, doft och ljud spelar stor roll. Avalon Àr dessutom ett feng shui-certifierat hotell, vilket garanterar harmoni och balans under din vistelse. VÄrt samarbete med Avalon Hotel kÀnns som en perfekt match. Vi delar en gemensam vision om hÄllbarhet och kvalitet, och tillsammans strÀvar vi efter att göra varje gÀsts vistelse minnesvÀrd. Oavsett om du Àr i Göteborg för shopping, kultur, nöjen eller nattliv, kan du nu njuta av vÄra produkter under din vistelse pÄ Avalon Hotel. Vi Àr stolta över att vara en del av Avalon Hotels resa och ser fram emot att fortsÀtta sprida budskapet om hÄllbar skönhet och vÀlbefinnande. Tack vare detta samarbete kan vi nÄ ut till fler mÀnniskor och göra en positiv inverkan pÄ vÄr planet. Tack för att du stödjer Ecoestic Sweden och vÄr vision om en grönare framtid. Vi hoppas att du kommer att uppleva glÀdjen av vÄra produkter under ditt nÀsta besök pÄ Avalon Hotel i Göteborg!
Vi vÀlkomnar Berns Hotel till Ecoestic - Ecoestic Sweden

Nyheter & tips

Vi vÀlkomnar Berns Hotel till Ecoestic

av Ecoestic Sweden Sep 01, 2023
Vi Àr glada och stolta över att meddela er att Ecoestic Sweden nu tar ett spÀnnande steg framÄt genom att bli en stolt leverantör till det prestigefyllda Berns Hotel! Det Àr med stor glÀdje vi delar detta exklusiva partnerskap, dÀr vi tillsammans med Berns strÀvar efter att höja hotellupplevelsen. En harmonisk synergi binder samman Berns Hotel och Ecoestic Sweden. Vi delar samma vision om att erbjuda en unik lyxupplevelse, dÀr kvalitén stÄr i centrum utan att kompromissa med vÄrt ansvar gentemot planeten och dess invÄnare. En viktig aspekt som förenar oss Àr vÄr signaturdoft, en sublim kombination av aloe, kamomill och ekologisk lavendel. Med denna omsorgsfullt utvalda doft, kan hotellbesökarna nu njuta av den friska kÀnslan av svensk sommar Äret om. VÄrt mÄl Àr att skapa en atmosfÀr som inbjuder till avkoppling och vÀlbefinnande, och vi Àr glada över att dela detta med Berns Hotellens gÀster. Vi Àr fast beslutna att vara miljövÀnliga i allt vi gör.  Ecoestic Sweden tar stolt pÄ sig ansvaret att inte göra nÄgra tester pÄ djur under produktionen av vÄra produkter. Vi tror pÄ att vÀrna om vÄrt gemensamma hem, och det Àr vÄr strÀvan att skapa produkter som Àr snÀlla mot bÄde naturen och dess varelser. För oss Àr detta partnerskap mer Àn bara ett samarbete; det Àr ett gemensamt mÄl att förbÀttra hotellupplevelsen och samtidigt visa omsorg om vÄr planet. Vi ser fram emot att bidra till Berns Hotells fantastiska atmosfÀr och göra vistelsen för deras gÀster Ànnu mer minnesvÀrd. Tack för ert fortsatta stöd och förtroende. Tillsammans med Berns Hotell, strÀvar vi efter att fortsÀtta erbjuda er de allra bÀsta produkterna och upplevelserna.  
SÄ undviker du de 8 vanligaste felen nÀr du smörjer in dig - Ecoestic Sweden

Nyheter & tips

SÄ undviker du de 8 vanligaste felen nÀr du smörjer in dig

av Ecoestic Sweden Aug 23, 2023
AnvÀndningen av bodylotion kan tyckas enkelt, men det finns nÄgra vanliga misstag som mÀnniskor ofta gör nÀr de applicerar den. HÀr Àr nÄgra av de vanligaste felen: 1. Applicerar pÄ torr hud: För bÀsta resultat bör bodylotion appliceras direkt efter dusch eller bad nÀr huden fortfarande Àr lite fuktig. Det hjÀlper till att lÄsa in fukten. 2. AnvÀnder för mycket eller för lite produkt: För mycket lotion kan lÀmna huden klibbig eller fet, medan för lite inte ger tillrÀcklig Äterfuktning. 3. Snabb applicering: Det Àr bÀst att ta sig tid att verkligen massera in lotionsprodukten pÄ huden, sÄ att den absorberas ordentligt. 4. Hoppar över omrÄden: Vissa delar av kroppen, sÄsom armbÄgar, knÀn eller fötter, kan vara extra torra och krÀver extra uppmÀrksamhet. 5. AnvÀnder fel typ av produkt: Alla lotions Àr inte lika. Det som fungerar bra pÄ din kropp kanske inte Àr lÀmpligt för ditt ansikte, och vise versa. Dessutom kan vissa produkter som innehÄller starka ingredienser eller parfymer irritera kÀnslig hud. 6. AnvÀnder gammal eller utgÄngen produkt: Som med de flesta skönhetsprodukter, har bodylotions ett bÀst-före-datum. Gamla produkter kan förlora sin effektivitet och kan till och med orsaka hudirritation. 7. Lagringsfel: Bodylotions bör förvaras pÄ svala, torra platser borta frÄn direkt solljus. Om de utsÀtts för vÀrme eller ljus kan de brytas ner snabbare eller Àndra konsistens. 8. Inte testa pÄ en liten yta först: SÀrskilt om du har kÀnslig hud eller anvÀnder en ny produkt, Àr det en bra idé att först testa den pÄ en liten del av huden för att sÀkerstÀlla att du inte fÄr en allergisk reaktion. För att undvika dessa misstag, lÀs instruktionerna pÄ produkten noggrant, vÀlj rÀtt typ av lotion för din hudtyp och var noga med att applicera den regelbundet och pÄ rÀtt sÀtt.
Ecoestic Sweden Nu pÄ Charmiga TvÄ Skyttlar! - Ecoestic Sweden

Nyheter & tips

Ecoestic Sweden Nu pÄ Charmiga TvÄ Skyttlar!

av Ecoestic Sweden Aug 23, 2023
Vi har spÀnnande nyheter att dela med er! Ecoestic Sweden Àr stolt leverantör av hud- och hÄrvÄrdsprodukter till det charmiga hotellet TvÄ Skyttlar i VÀstsverige. BelÀget vid Kinna, mitt i naturen, erbjuder detta hotell en avkopplande atmosfÀr och möjligheten att njuta av omgivningarnas skönhet. Vi Àr glada över att bli en del av TvÄ Skyttlars erbjudande och bidra till en Ànnu mer njutbar och hÄllbar upplevelse för deras gÀster. VÄra hud- och hÄrvÄrdsprodukter, kÀnda för sin naturliga och miljövÀnliga formulering, kommer att tillhandahÄlla en extra touch av lyx och vÀlbefinnande under din vistelse. HÄll utkik efter vÄra produkter under ditt nÀsta besök pÄ TvÄ Skyttlar!
Varför Àr det viktigt att anvÀnda balsam för ditt hÄr? - Ecoestic Sweden

Nyheter & tips

Varför Àr det viktigt att anvÀnda balsam för ditt hÄr?

av Ecoestic Sweden Aug 18, 2023
Att anvĂ€nda balsam som en del av din hĂ„rvĂ„rdsrutin har en mĂ€ngd fördelar som bidrar till att hĂ„lla ditt hĂ„r hĂ€lsosamt, vackert och vĂ€lmĂ„ende. HĂ€r Ă€r nĂ„gra skĂ€l till varför det Ă€r viktigt att inkludera balsam i din dagliga hĂ„rvĂ„rd: 1. Återfuktar och mjukgör: Balsam Ă€r speciellt utformat för att Ă„terfukta och mjukgöra ditt hĂ„r. Efter att du har tvĂ€ttat hĂ„ret med schampo kan det kĂ€nnas uttorkat och sprött pĂ„ grund av schampots rengörande egenskaper. Balsam hjĂ€lper till att Ă„terstĂ€lla fuktbalansen och göra hĂ„ret mjukt och smidigt igen. 2. FörbĂ€ttrar hanterbarhet: Genom att slĂ€ta ut hĂ„rstrĂ„na och minska trassel gör balsam det lĂ€ttare att reda ut hĂ„ret. Detta minskar risken för att hĂ„ret bryts eller skadas nĂ€r du kammar eller borstar det. 3. Skyddar mot yttre pĂ„verkan: Balsam skapar en skyddande hinna runt hĂ„rstrĂ„na, vilket hjĂ€lper till att skydda hĂ„ret frĂ„n yttre pĂ„frestningar som vĂ€der, föroreningar och stylingprodukter. Detta bidrar till att bevara hĂ„rets naturliga glans och styrka. 4. FörbĂ€ttrar elasticitet och styrka: Genom att penetrera hĂ„rstrĂ„na hjĂ€lper balsam till att förbĂ€ttra deras elasticitet och styrka. Detta kan minska risken för att hĂ„ret bryts eller spricker, vilket kan vara sĂ€rskilt viktigt om du anvĂ€nder vĂ€rmeverktyg eller fĂ€rgbehandlar ditt hĂ„r regelbundet. 5. Bevarar fĂ€rg och glans: Om du har fĂ€rgat eller behandlat hĂ„r hjĂ€lper balsam till att bevara fĂ€rgens intensitet och glans. Det kan ocksĂ„ skydda mot uttunning av fĂ€rgen genom att försegla hĂ„rstrĂ„na och förhindra att fĂ€rgen tvĂ€ttas ut. 6. Minskar frissighet: Balsam minskar frissighet och flygigt hĂ„r genom att slĂ€ta ner hĂ„rstrĂ„na och hĂ„lla dem i schack. Detta ger en jĂ€mn och polerad look till ditt hĂ„r. 7. FrĂ€mjar hĂ„rets hĂ€lsa: Genom att ge hĂ„ret den nĂ€ring det behöver och skydda det mot skador frĂ€mjar balsam hĂ„rets övergripande hĂ€lsa. Ett vĂ€lmĂ„ende hĂ„r ser inte bara vackrare ut, det Ă€r ocksĂ„ starkare och mindre benĂ€get att brytas. Sammanfattningsvis Ă€r balsam en oumbĂ€rlig komponent i din hĂ„rvĂ„rdsrutin som ger en mĂ€ngd fördelar för hĂ„rets hĂ€lsa och skönhet. Genom att inkludera balsam i din rutin kan du uppleva ett starkare, mer hanterbart och strĂ„lande hĂ„r.