VÄrt hÄllbarhetsarbete

VÀlkommen till Ecoestic Sweden! Vi Àr dedikerade till att erbjuda ekologiska produkter tillverkade med miljövÀnliga ingredienser för att minska den negativa miljöpÄverkan. HÄllbarhet Àr kÀrnan i allt vi gör, och vi strÀvar efter att vara en förebild för miljövÀnligt och etiskt företagande. Nedan kan du lÀsa mer om vÄrt hÄllbarhetsarbete.

  1. Naturliga rÄvaror och biodynamisk odling: Vi lÀgger fokus pÄ högkvalitativa naturliga rÄvaror som vÀxer och bearbetas med omsorg. VÄra produkter utmÀrks av sammansÀttningar som respekterar naturen och de biodynamiska odlingarna. Vi strÀvar efter att ge jorden mer Àn vad vi tar, vilket bidrar till en hÄllbar markanvÀndning.

  2. DjurvÀnliga produkter: Vi Àr stolta över att inte testa nÄgra av vÄra produkter pÄ djur. VÄr produktion Àr inriktad pÄ att vÀrna om djur och natur. Genom att vÀlja vÄra produkter stödjer du etiskt och hÄllbart tillverkade alternativ.

  3. Socialt ansvar: Vi tror pÄ att skapa positiv förÀndring i samhÀllet. Genom vÄrt partnerskap med From One to Another, en ideell organisation, arbetar vi för att frÀmja flickors lika rÀtt till utbildning. Vi erbjuder stipendier till flickor och kvinnocenter i södra Kenya genom deras vÀl utvecklade arbetsmodell, The Circle of Education. Genom att stödja oss bidrar du till att bygga hÄllbara samhÀllen runt om i vÀrlden.

  4. HÄllbarhetsdagen: Vi Àr stolta samarbetspartner till Taste by Globe, Svenska Krögare och NOON-FOOD under deras hÄllbarhetsdag. Som partner deltar vi i deras mÀssa och stöder evenemanget. Vi delar ocksÄ ut priset för Svenska Kockpriset i Gastronomisk HÄllbarhet för att erkÀnna och frÀmja hÄllbarhet inom matlagning.

  5. SvanenmÀrkning: Vi samarbetar med en fabrik i Danmark för att ta fram produkter som Àr svanenmÀrkta. Under juni mÄnad kommer vi att erhÄlla de första provprodukterna som Àr godkÀnda för mÀrkningen. NÀr vi Àr nöjda med kvaliteten kommer vi att börja producera med svanenmÀrkning, vilket visar vÄrt Ätagande för miljövÀnliga alternativ.

  6. Bra arbetsförhÄllanden: Vi Àr engagerade i att endast handla med lÀnder som har schysta arbetsförhÄllanden och arbetsvillkor. VÄr fabrik följer EU:s certifieringar och krav för att sÀkerstÀlla goda arbetsförhÄllanden. Vi vÀljer alltid det miljövÀnligaste alternativet för vÄra lÀngre leveranser och strÀvar efter att minska vÄr miljöpÄverkan.

  7. Minska miljöpÄverkan: Vi tar alltid miljöpÄverkan i beaktan vid vÄra val och beslut. Vi har nyligen flyttat vÄra lager till moderna anlÀggningar med robotteknik för att sÀkerstÀlla hÄllbarhet och effektivitet. VÄra transportörer har ocksÄ ett hÄllbarhetsarbete och vi stÀller krav pÄ minskade utslÀpp för att bidra till en mer hÄllbar logistik.

PÄ Ecoestic Sweden strÀvar vi efter att integrera hÄllbarhet i allt vi gör. Vi Àr stolta över vÄrt arbete för en mer hÄllbar framtid och hoppas att du blir inspirerad att vÀlja vÄra ekologiska och miljövÀnliga produkter. Tillsammans kan vi göra en verklig skillnad för planeten och framtida generationer.