Vi välkomnar Berns Hotel till Ecoestic

Vi välkomnar Berns Hotel till Ecoestic - Ecoestic Sweden

Vi är glada och stolta över att meddela er att Ecoestic Sweden nu tar ett spännande steg framåt genom att bli en stolt leverantör till det prestigefyllda Berns Hotel! Det är med stor glädje vi delar detta exklusiva partnerskap, där vi tillsammans med Berns strävar efter att höja hotellupplevelsen.

En harmonisk synergi binder samman Berns Hotel och Ecoestic Sweden. Vi delar samma vision om att erbjuda en unik lyxupplevelse, där kvalitén står i centrum utan att kompromissa med vårt ansvar gentemot planeten och dess invånare. En viktig aspekt som förenar oss är vår signaturdoft, en sublim kombination av aloe, kamomill och ekologisk lavendel.

Med denna omsorgsfullt utvalda doft, kan hotellbesökarna nu njuta av den friska känslan av svensk sommar året om. Vårt mål är att skapa en atmosfär som inbjuder till avkoppling och välbefinnande, och vi är glada över att dela detta med Berns Hotellens gäster. Vi är fast beslutna att vara miljövänliga i allt vi gör. 

Ecoestic Sweden tar stolt på sig ansvaret att inte göra några tester på djur under produktionen av våra produkter. Vi tror på att värna om vårt gemensamma hem, och det är vår strävan att skapa produkter som är snälla mot både naturen och dess varelser. För oss är detta partnerskap mer än bara ett samarbete; det är ett gemensamt mål att förbättra hotellupplevelsen och samtidigt visa omsorg om vår planet. Vi ser fram emot att bidra till Berns Hotells fantastiska atmosfär och göra vistelsen för deras gäster ännu mer minnesvärd.

Tack för ert fortsatta stöd och förtroende. Tillsammans med Berns Hotell, strävar vi efter att fortsätta erbjuda er de allra bästa produkterna och upplevelserna.

 

Liknande produkter

Kommendera