Vi vÀlkomnar Berns Hotel till Ecoestic - Ecoestic Sweden

Vi vÀlkomnar Berns Hotel till Ecoestic

av Ecoestic Sweden Sep 01, 2023

Vi Àr glada och stolta över att meddela er att Ecoestic Sweden nu tar ett spÀnnande steg framÄt genom att bli en stolt leverantör till det prestigefyllda Berns Hotel! Det Àr med stor glÀdje vi delar detta exklusiva partnerskap, dÀr vi tillsammans med Berns strÀvar efter att höja hotellupplevelsen.

En harmonisk synergi binder samman Berns Hotel och Ecoestic Sweden. Vi delar samma vision om att erbjuda en unik lyxupplevelse, dÀr kvalitén stÄr i centrum utan att kompromissa med vÄrt ansvar gentemot planeten och dess invÄnare. En viktig aspekt som förenar oss Àr vÄr signaturdoft, en sublim kombination av aloe, kamomill och ekologisk lavendel.

Med denna omsorgsfullt utvalda doft, kan hotellbesökarna nu njuta av den friska kÀnslan av svensk sommar Äret om. VÄrt mÄl Àr att skapa en atmosfÀr som inbjuder till avkoppling och vÀlbefinnande, och vi Àr glada över att dela detta med Berns Hotellens gÀster. Vi Àr fast beslutna att vara miljövÀnliga i allt vi gör. 

Ecoestic Sweden tar stolt pÄ sig ansvaret att inte göra nÄgra tester pÄ djur under produktionen av vÄra produkter. Vi tror pÄ att vÀrna om vÄrt gemensamma hem, och det Àr vÄr strÀvan att skapa produkter som Àr snÀlla mot bÄde naturen och dess varelser. För oss Àr detta partnerskap mer Àn bara ett samarbete; det Àr ett gemensamt mÄl att förbÀttra hotellupplevelsen och samtidigt visa omsorg om vÄr planet. Vi ser fram emot att bidra till Berns Hotells fantastiska atmosfÀr och göra vistelsen för deras gÀster Ànnu mer minnesvÀrd.

Tack för ert fortsatta stöd och förtroende. Tillsammans med Berns Hotell, strÀvar vi efter att fortsÀtta erbjuda er de allra bÀsta produkterna och upplevelserna.

 

LĂ€mna kommentar