Robotlager x Ecoestic Sweden = Sant - Ecoestic Sweden

Robotlager x Ecoestic Sweden = Sant

av Ecoestic Sweden May 26, 2023

Vi har glÀdjen att meddela att vi kommer att flytta vÄrt lager till Brings lager i Rosersberg. Denna strategiska flytt möjliggör vÄr satsning pÄ expansion och utökning av vÄrt erbjudande. Brings lager anvÀnds redan av vÀlkÀnda företag som CDON och Revolutionrace, vilka har höga ordervolymer och dra nytta av Brings effektiva lösningar och processer för att hantera ordrar.
Dessutom ger det oss flexibilitet att vÀlja fraktbolag som passar just dig, oavsett om det Àr Budbee, PostNord, DHL, Bring eller nÄgot annat.

Brings lager Ă€r fullt automatiserat och autostore anvĂ€nds redan av flera kunder – snart kommer Ă€ven Ecoestic Sweden att dra nytta av denna moderna lösning.
För Ecoestic Sweden var valet att flytta vÄrt lager till Bring sjÀlvklart, dÄ deras övergripande vision harmoniserar perfekt med vÄr egen. Vi ser fram emot att dra nytta av deras investeringar i moderna lösningar, inklusive plockautomation och fullstÀndig flexibilitet, men framför allt deras starka fokus pÄ hÄllbarhet och miljö.
Lagerflytten pÄgÄr för nÀrvarande och de nya bestÀllningarna kommer nu att skickas frÄn anlÀggningen i Rosersberg. För dig som kund innebÀr detta följande fördelar:

  • Snabbare leveranser, inklusive möjligheten till samma dag leverans.
  • En förbĂ€ttrad fraktupplevelse med bĂ€ttre förpackningar och realtids-spĂ„rning.
  • MiljövĂ€nligare leveranser och samarbete med aktörer som fokuserar pĂ„ hĂ„llbarhet.
  • FörbĂ€ttrad hantering av returer.
  • Ett brett utbud av fraktalternativ, utöver endast DHL.

Vi pÄ Ecoestic Sweden Àr entusiastiska över denna lagerflytt och ser fram emot att erbjuda vÄra kunder Ànnu bÀttre service, snabbare leveranser och en mer miljövÀnlig lösning.

LĂ€mna kommentar