Fördelarna med sulfatfritt schampo

Fördelarna med sulfatfritt schampo - Ecoestic Sweden

Behåller fukt och reparerar håret

Om du har färgat eller kemiskt behandlat håret, använd ett sulfatfritt schampo. Sulfatfria schampon hjälper till att behålla den naturliga fukten i ditt hår, så att det inte förlorar sin naturliga glans och mjukhet.

Behåller hårfärgen

Om du har färgat hår är sulfatfria schampon en välsignelse. Till skillnad från sina motsvarigheter är dessa skonsamma och kommer inte att ta bort hårets färg för snabbt.

Skonsamt mot ditt hår

Sulfatfria schampon innehåller inte bara fuktgivande medel utan gör även ditt hår glansigare. Att använda ett sådant schampo tillsammans med balsam kan ge ditt hår lyster.

Minskar irritation

Sulfater är hårda mot hårbotten och kan orsaka irritation och klåda. Sulfatfria schampon är mycket mildare och kan hjälpa dig att kontrollera hårbotteninflammation.

Tårfritt

Sulfatfria schampon är skonsamma för dina ögon också. De ger ingen obehaglig brännupplevelse om du får lite schampo i ögat.

Miljövänligt

Eftersom de huvudsakligen är gjorda av växtderivat är sulfatfria schampon miljövänliga.

Tillför fukt till håret

Sulfatfria schampon gör underverk på hår med låg porositet, vilket gör att ditt hår har svårt att få fukt. De hjälper till att återfukta ditt hår och dämpa frizz.

Sulfatfria schampon hjälper dig att undvika långvarig exponering för eventuellt giftiga kemiska föreningar.

 

Liknande produkter

Kommendera