Fördelarna med sulfatfritt schampo - Ecoestic Sweden

Fördelarna med sulfatfritt schampo

av Ecoestic Sweden Oct 18, 2022

BehÄller fukt och reparerar hÄret

Om du har fÀrgat eller kemiskt behandlat hÄret, anvÀnd ett sulfatfritt schampo. Sulfatfria schampon hjÀlper till att behÄlla den naturliga fukten i ditt hÄr, sÄ att det inte förlorar sin naturliga glans och mjukhet.

BehÄller hÄrfÀrgen

Om du har fÀrgat hÄr Àr sulfatfria schampon en vÀlsignelse. Till skillnad frÄn sina motsvarigheter Àr dessa skonsamma och kommer inte att ta bort hÄrets fÀrg för snabbt.

Skonsamt mot ditt hÄr

Sulfatfria schampon innehÄller inte bara fuktgivande medel utan gör Àven ditt hÄr glansigare. Att anvÀnda ett sÄdant schampo tillsammans med balsam kan ge ditt hÄr lyster.

Minskar irritation

Sulfater Àr hÄrda mot hÄrbotten och kan orsaka irritation och klÄda. Sulfatfria schampon Àr mycket mildare och kan hjÀlpa dig att kontrollera hÄrbotteninflammation.

TĂ„rfritt

Sulfatfria schampon Àr skonsamma för dina ögon ocksÄ. De ger ingen obehaglig brÀnnupplevelse om du fÄr lite schampo i ögat.

MiljövÀnligt

Eftersom de huvudsakligen Àr gjorda av vÀxtderivat Àr sulfatfria schampon miljövÀnliga.

Tillför fukt till hÄret

Sulfatfria schampon gör underverk pÄ hÄr med lÄg porositet, vilket gör att ditt hÄr har svÄrt att fÄ fukt. De hjÀlper till att Äterfukta ditt hÄr och dÀmpa frizz.

Sulfatfria schampon hjÀlper dig att undvika lÄngvarig exponering för eventuellt giftiga kemiska föreningar.

 

LĂ€mna kommentar