TvÄlprodukter hotell & spa

TvÄlprodukter hotell & spa

TvÄlprodukter hotell & spa

 

Letar du efter en miljövÀnlig hotelltvÄl som hÄller dina gÀster rena och frÀscha? Ecoestic Sweden har den perfekta lösningen. Deras hotelltvÄlar Àr tillverkade av ingredienser av högsta kvalitet och Àr inspirerade av den svenska naturen. Produkterna Àr naturliga, giftfria och ger en avslappnande doft av kamomill och lavendelblomma. TvÄlarna hjÀlper dina gÀster att kÀnna sig frÀscha och rena samtidigt som de hjÀlper till att skydda vÄr planet.

Ecoestic Sweden har skapat sina hotelltvÄlar med miljön i Ätanke. De anvÀnder sig av hÄllbara produktionsmetoder sÄ att deras produkter har minimalt med avfall och miljöpÄverkan. Dessutom hÀmtar de alla sina ingredienser frÄn Europa vilket minskar miljöpÄverkan frÄn lÄngvÀga transporter. Detta gör Ecoestic Swedens hotelltvÄlar till ett utmÀrkt val för alla miljövÀnliga hotell och resorter.

MiljövÀnliga tvÄlprodukter för hotell & spa

MiljövÀnlig tvÄl till hotell

HotelltvÄlarna frÄn Ecoestic Sweden Àr dessutom lÀtta att förstÄ för barn! De kommer individuellt förpackade i fÀrgglada förpackningar med en tydlig etikett som förklarar vad som finns inuti. Och nÀr du köper Ecoestic Swedens produkter stödjer du ocksÄ vÀlgörenhetsorganisationen "From One To Another" som arbetar för flickors lika rÀtt till utbildning i Kenya.

Ecoestic Sweden Àr stolta över att skapa ekologiska hÄr- och hudvÄrdsprodukter av hög kvalitet som Àr sÀkra för bÄde mÀnniskor och planeten. Deras unika blandning av ekologiska ingredienser gör dem till ett toppval nÀr det gÀller att ge dina gÀster en miljövÀnlig hotelltvÄlupplevelse som Àr lyxig men ÀndÄ pÄlitlig. Dessutom kan du vara sÀker pÄ att veta att varje produkt har genomgÄtt omfattande tester innan den slÀpps ut pÄ marknaden - vilket gör att dina gÀster endast fÄr ingredienser av bÀsta kvalitet utan nÄgra negativa bieffekter eller hÀlsorisker!

VÀlj Ecoestic Sveriges miljövÀnliga hotelltvÄl för att ge dina gÀster en lyxig spa-upplevelse samtidigt som du skyddar vÄr miljö! De kommer inte bara att kÀnna sig uppfriskade, utan det kommer ocksÄ att hjÀlpa till att stödja flickors lika rÀtt till utbildning i Kenya - vilket ger fler mÀnniskor tillgÄng till en bÀttre framtid - nÄgot vi alla kan vara stolta över!