MiljövÀnliga hotell produkter

MiljövÀnliga hotell produkter

MiljövÀnliga hotell produkter

Ecoestic Sweden Àr ett svenskt varumÀrke som skapar miljövÀnliga hotellprodukter inspirerade av Sveriges vackra natur. Alla produkter Àr gjorda med ingredienser av högsta kvalitet som kommer frÄn certifierade ekologiska gÄrdar i Europa och har en underbar doft av kamomill och lavendelblomma. Teamet pÄ Ecoestic förstÄr att det Àr viktigt att skydda planeten och dÀrför Àr alla deras produkter giftfria, naturliga och biologiskt nedbrytbara.

NÀr du köper nÄgon av Ecoestics hotellprodukter bidrar du ocksÄ till vÀlgörenhet. Deras "From One To Another"-projekt arbetar för att sÀkerstÀlla lika rÀtt till utbildning för flickor i Kenya, och garanterar att de fÄr en utbildning oavsett kön eller klass. Detta bidrar till att skapa ett mer rÀttvist samhÀlle genom att alla fÄr större tillgÄng till resurser.

MiljövÀnliga hotell produkter frÄn Ecoestic

Ecoestic sortiment Àr perfekt för hotell som vill vara sÄ miljövÀnliga som möjligt och samtidigt behandla gÀsterna med lyxiga produkter. Förutom att de Àr bÀttre för miljön Àn vanliga toalettartiklar för hotell, lÀmnar de gÀsterna med en underbart doftande pÄminnelse om ditt hotell och dess engagemang för hÄllbarhet.

Ecoestic-produkterna Àr inte bara bra för naturen utan ger ocksÄ mÄnga hÀlsofördelar. Naturliga ingredienser som kokosolja och sheasmör Àr kÀnda för sina fuktgivande egenskaper, vilket gör att huden kÀnns mjuk och Äterfuktad lÄngt efter dusch eller bad. Lavendelblomsextrakt kan hjÀlpa till att lindra stress och ger en avslappnande doft som uppmuntrar till djupare sömn under natten ocksÄ!

Genom att vÀlja Ecoestics hotellvÄrdsprodukter gör du ett etiskt beslut, inte bara för din egen hÀlsa utan Àven för vÄr planets hÀlsa. Att byta bort traditionella kosmetika fyllda med kemikalier kan bidra till att minska vÄrt koldioxidavtryck pÄ jorden, vilket gör att vi alla kan njuta av renare luft och vatten - nÄgot som vi alla kan dra nytta av!

Vi vet att det kan vara skrÀmmande att göra stora förÀndringar, men det har aldrig varit lÀttare att byta till Ecoestic hÄllbara sortiment! De erbjuder anpassningsbara paket beroende pÄ dina unika behov och din budget, vilket innebÀr att Àven smÄ boutiquehotell kan dra nytta av deras miljövÀnliga lyxsortiment! Dessutom Àr deras hjÀlpsamma kundtjÀnstteam alltid tillgÀngligt om du har nÄgra frÄgor eller funderingar om miljöpÄverkan nÀr du anvÀnder deras produkter pÄ ditt hotell - de strÀvar efter att se till att varje kund kÀnner sig bekvÀm genom varje steg i processen!