Hygienprodukter hotell

Hygienprodukter hotell

Hygienprodukter hotell

Letar du efter miljövÀnliga och naturliga hygienprodukter för ditt hotell? Ecoestic Sweden erbjuder ett brett sortiment av ekologiska hÄr- och hudvÄrdsprodukter som Àr inspirerade av den svenska naturen. VÄra produkter Àr tillverkade av ingredienser av högsta kvalitet i Europa, inklusive kamomill och lavendelblomma som ger en lugnande doft. Du kommer inte bara att förse dina gÀster med naturliga, giftfria produkter som frÀmjar en hÀlsosam livsstil, utan genom att vÀlja Ecoestic Swedens produkter stödjer du Àven vÀlgörenhetsorganisationen From One To Another som arbetar för att förbÀttra flickors utbildning i Kenya.

Ecoestic Swedens uppdrag Àr att göra det enkelt för alla att bidra till en mer hÄllbar framtid. Alla deras produkter Àr cruelty-free, hÄllbart producerade och tillverkade utan starka kemikalier eller konstgjorda dofter. Ingredienserna som anvÀnds i varje produkt har noggrant undersökts och valts ut för sina bevisade fördelar för mÀnniskors hÀlsa och miljön.

PÄ Ecoestic Sweden Àr vi mycket stolta över vÄrt engagemang för att förse hotell med sÀkra och effektiva hygienlösningar. VÄra certifierade ekologiska schampo, body wash, lotion, tvÄlstÀnger, badsalt, ansiktsmasker och andra hudvÄrdsprodukter Àr perfekta för anvÀndning i alla storlekar av hotell- och motellrum. VÄra produkter innehÄller inga parabener, sulfater eller syntetiska konserveringsmedel - alla Àr dessutom veganvÀnliga!

Hygienprodukter hotell frÄn Ecoestic

Som en extra fördel, nÀr du vÀljer Ecoestic Sverige hjÀlper du inte bara till att skapa en hÀlsosammare vÀrld utan stödjer ocksÄ unga flickor som strÀvar efter utbildning i Kenya. Detta lokala projekt har pÄverkat över 10 000 flickor sedan starten 2017 - och ser till att de kan fÄ en lika stor del av utbildningsmöjligheterna som deras manliga motsvarigheter.

Ecoestic Swedens innovativa tillvÀgagÄngssÀtt sticker ut pÄ dagens marknad tack vare vÄrt engagemang för hÄllbarhet samt att skapa en pÄverkan bortom vinstmarginalerna. Vi strÀvar efter att utbilda mÀnniskor om vad de kan göra för att hjÀlpa planeten samtidigt som vi visar hur kraftfulla smÄ inköp kan vara nÀr det gÀller att skapa lÄngsiktiga förÀndringar i samhÀllen runt om i vÀrlden.

Vi förstÄr att olika hotell har olika behov och dÀrför erbjuder vi olika metoder för att anpassa vÄrt produktsortiment sÄ att det passar dina exakta behov - allt frÄn anpassade förpackningsmaterial till att byta varumÀrke pÄ vissa av vÄra produkter med din egen privata mÀrkesdesign! Med Ecoestic Sweden Àr det möjligt att förse dina gÀster med högkvalitativa hygienlösningar som inte skadar planeten eller dess invÄnare samtidigt som de hjÀlper till att skapa positiv förÀndring genom vÀlgörenhetsarbete - vilket gör oss till en av de mest socialt ansvarstagande leverantörerna dÀr ute!