Hållbar tvål till hotell

Hållbar tvål till hotell

Ecoestic Sweden är ett svenskt varumärke som skapar produkter som är snälla mot miljön, vilket gör dem till det perfekta valet för hotell som letar efter hållbara tvålalternativ. Ecoestics tvål är tillverkad med ingredienser av högsta kvalitet och tillverkad i Europa, vilket ger den en lyxig känsla samt en lockande doft av kamomill- och lavendelblommor. Dessa ekologiska tvålar ger inte bara en avkopplande, spa-liknande upplevelse, de hjälper också till att stödja flickors lika rätt till utbildning i Kenya genom sitt partnerskap med välgörenhetsorganisationen From One To Another.

Hotell har länge sökt efter säkra och naturliga sätt att ge sina gäster enastående upplevelser. Tack vare Ecoestic Swedens ekologiska tvålar kan hotellen nu tryggt erbjuda sina kunder en naturlig produkt som är hållbart anskaffad och producerad. Ännu bättre är att Ecoestics tvålar är fria från giftiga ämnen eller kemikalier som fosfater eller sulfater - vilket innebär att inga av dessa skadliga föreningar någonsin kommer att hamna i våra vattendrag eller hav.

Hållbar tvål till hotell från Ecoestic

Ecoestic Sveriges uppdrag är att skapa naturliga produkter som skämmer bort människor samtidigt som naturen skyddas. Förutom att tillhandahålla lyxiga och naturligt doftande kroppsvårdsprodukter för hotell, lägger Ecoestic också vikt vid hållbara förpackningar: alla deras tvålar är förpackade i miljövänligt papper i stället för i plastfolie eller flaskor - vilket ytterligare minskar deras miljöpåverkan. Dessutom är varje bar stämplad med en präglad logotyp gjord av majsstärkelsevax!

När du väljer Ecoestic Swedens hållbara tvålar för din hotellverksamhet kan du vara säker på att dina gäster får en fräsch och unik upplevelse varje gång de kommer in i din lobby eller ditt gästrum. Den väldoftande doften av kamomill- och lavendelblommor kommer att förflytta dem till en oas av lugn och avkoppling samtidigt som de hjälper till att stödja flickors rätt till utbildning! Ännu bättre - alla som är involverade i skapandet av Ecoestics produkter arbetar säkert under rättvisa arbetsvillkor samtidigt som de får löner som ligger över industristandarderna - vilket gör att alla drar nytta av detta fantastiska partnerskap.

Sammanfattningsvis erbjuder Ecoestic Sverige hotell miljövänliga tvålar skapade av förstklassiga ingredienser som odlas hållbart runt om i Europa. Genom att välja dessa ekologiska tvålar ger du inte bara en underbar upplevelse för dina gäster utan du stöder också lika rätt till utbildning för flickor i Kenya - vilket gör det verkligen till en win-win-situation!

Anpassat till hotell

Vi erbjuder ett brett sortiment av produkter i olika storlekar upp till 5 liter som är speciellt anpassade för hotell med hållbarhet, kostnadseffektivitet och flexibilitet i åtanke.

Vårt produktsortiment är utformat för att möta behoven hos hotell och vi strävar efter att erbjuda högkvalitativa och miljövänliga produkter som är skonsamma för både gäster och personal. Med vårt sortiment av olika storlekar kan hotell välja den storlek som bäst passar deras behov, samtidigt som de sparar pengar och minskar avfallsmängden.

Kontakta oss

Kontakta oss idag så hjälper vi dig att hitta rätt produkter för ditt hotell. Vi är glada över att besvara eventuella frågor eller ge ytterligare information om våra produkter och tjänster. Låt oss tillsammans skapa en minnesvärd hotellupplevelse som dina gäster sent kommer att glömma.

Kontakta Robert

Mail: robert@ecoestic.se

Ring: 08 400 1655

Skapa konto här

KONTAKTA OSS

Välkommen

Har du frågor eller funderingar om våra produkter eller vår service? Tveka inte att kontakta oss! Vår kundtjänst finns tillgänglig för att hjälpa dig och svara på alla dina frågor. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa upplevelsen och högsta kvalitet på våra produkter. Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig på vägen till en naturlig och hälsosam skönhetsrutin.

Sjöängsvägen 6, Sollentuna

08 400 16 55

info@ecoestic.se

Öppettider 09:00-16:00

För en hållbar framtid

Ecoestic Swedens produkter är ekologiska och tillverkade med miljövänliga ingredienser, vilket hjälper till att minska den negativa miljöpåverkan. Genom att erbjuda våra produkter till dina gäster kan ditt hotell visa att ni bryr er om en hållbar framtid.

Minnesvärd hotellupplevelse

Genom att erbjuda högkvalitativa och lyxiga produkter till dina gäster kan du skapa en minnesvärd hotellupplevelse som de kommer att uppskatta. Våra produkter är speciellt utvecklade för hotellbranschen och passar alla hårtyper, vilket gör dem till ett utmärkt val för att förbättra din gästers upplevelse.

Signaturdoft

Vår unika signaturdoft av kamomill och lavendelblomma är inspirerad av den svenska naturen och ger en avslappnande och fräsch känsla. Kamomill är en mjuk och mild blomdoft med en svag örtig underton som har länge använts i traditionell medicin och avkopplingstekniker för dess avslappnande egenskaper. Lavendelblomma har en distinkt, söt och blommig doft med en örtig underton som också har en lång tradition inom avkopplingstekniker och aromaterapi.

Ger tillbaka

From One to Another är en ideell organisation som arbetar för alla flickors lika rätt till utbildning genom att erbjuda stipendier till flickor och kvinnocenter till deras mödrar i södra Kenya. Organisationen har en väl utvecklad arbetsmodell kallad The Circle of Education som syftar till att bygga hållbara samhällen kring stipendiaterna och deras familjer. Verksamheten finansieras genom donationer och sponsring från privata givare och företag.

Några av hotellen med Ecoestic Sweden

BANK HOTEL

En imponerande byggnad på en av Stockholms mest prestigefyllda platser, bara några steg från kajkanten och lika nära till de bästa shoppingstråken, det häftigaste nattlivet och det mest attraktiva kulturlivet som Stockholm kan erbjuda.

First Hotel Kungsbron

First Hotel Kungsbron i Stockholms centrum ligger bara två minuter från Stockholms centralstation. Hotellet erbjuder bekvämt och modernt boende med hög kvalitet i centrala Stockholm. Alla rum och sviter har ekologiska hår och hudvårdsprodukter från Ecoestic Sweden.

Kviberg Park Hotel & Conference

Välkommen till Göteborgs sportigaste hotell- och konferensanläggning! Kviberg Park Hotel & Conference är beläget i Nordens största multisportarena, Prioritet Serneke Arena. Hotellet ligger bara 6 kilometer från både Göteborgs centralstation, Liseberg och Ullevi, Nordens största evenemangsarena.

Samarbete


Är ni ett hotell eller spa anläggning som värna miljön samt är mån om era anställda och gästes välmående? Då passar våra produkter perfekt för er verksamhet! Vi erbjuder ett brett sortiment av hår och hudvårdsprodukter som är hållbara och fria från skadliga ämnen. 

Några av anledningar till att köpa in Ecoestic Sweden
  • Endast ekologiskt och naturligt innehåll
  • Hög kvalitet till ett bra pris
  • Mindre klimatavtryck
  • Bättre för hud & hälsa då huden tar upp allt du smörjer dig med
  • Bidrar till gladare och friskare djur
  • Fantastiskt doft
  • Kombinera lyx med ansvar
  • Bidra till etisk djur & arbetsförhållanden

Du kan arbeta som återförsäljare av Ecoestic Sweden på olika sätt:

  • På hotell för din gäster eller salong/spa genom att ge ansikts- och spa-behandlingar
  • Med försäljning på din mottagning eller i butik.

 

Många människor har svårt att hitta produkter som deras hud mår bra av och intresset idag är stort för naturliga och rena hudvårdsprodukter.

Provbeställning

Har ni inte använt produkterna tidigare och vill vara säkra på att ni tar in ett märke som passar in i er verksamhet? Då ger vi er möjligheten att lägga en provbeställning. Vid en provbeställning väljer ni själva vilka produkter ni önskar att prova utan krav på ett minsta ordervärde eller antal produkter.

Tryck HÄR för att ansöka om kundkonto