Grossist spaprodukter

Grossist spaprodukter

Ecoestic Sweden är ett miljömedvetet svenskt varumärke som erbjuder ekologiska hår- och hudvårdsprodukter av hög kvalitet. Våra spa-produkter är inspirerade av den svenska naturens naturliga skönhet och innehåller eteriska oljor, som kamomill och lavendelblomma, för att ge en lugnande och uppfriskande doft. Alla våra produkter tillverkas i Europa med högsta kvalitetskrav för att garantera maximal säkerhet för dig och planeten.

På Ecoestic Sweden tror vi på att ta hand om oss själva och miljön på samma gång. Därför strävar vi efter att skapa hälsosamma spa-produkter som är både naturliga och giftfria. Våra produkter hjälper dig inte bara att hålla dig frisk, utan stöder också From One To Another - en välgörenhetsorganisation som arbetar för att främja flickors lika rätt till utbildning i Kenya.

Vi förstår att det kan vara knepigt att handla spa-produkter online, särskilt när du behöver dem i stora mängder för din salong eller andra affärsbehov. Det är därför vi erbjuder grossistalternativ för våra kunder utan att kompromissa med kvalitet eller säkerhetsstandarder. Våra spa-produkter i grossistledet kommer med stora rabatter som gör dem mer kostnadseffektiva jämfört med att köpa enskilda artiklar separat.

Hitta dina grossist spaprodukter hos Ecoestic

Vårt sortiment omfattar lyxiga ansiktsrengöringsmedel, närande skrubbor, föryngrande masker och andra självvårdsartiklar som kommer att förvandla din hud till dess bästa version hittills! Eftersom var och en av våra formler är unikt utformade med naturliga ingredienser som aloe vera, kokosolja och sheasmör ger de skonsam näring samtidigt som de bevarar din huds naturliga barriärfunktion. Oavsett om det är anti-aging-lösningar eller vardagliga hudvårdsprodukter du letar efter hittar du precis vad du behöver hos Ecoestic Sweden!

Bekvämligheten slutar inte där; alla beställningar över 25 EUR får gratis frakt inom 24 timmar så du kan vara säker på att dina spa-produkter i grossistledet kommer att nå dig på nolltid! Dessutom använder vi miljövänliga förpackningsmaterial för varje beställning så att du kan fortsätta din verksamhet utan att oroa dig för att generera ytterligare avfall.

På Ecoestic Sweden tror vi på att ta ansvar för våra handlingar; inte bara genom vårt åtagande att tillhandahålla ekologiska spa-produkter av högsta kvalitet utan även genom vårt stöd till From One To Another:s välgörenhetsarbete som har påverkat tusentals unga flickor i Kenya positivt! Så gör oss sällskap idag och gör ett medvetet val för att skapa en hälsosammare planet samtidigt som du främjar social rättvisa - prova Ecoestic Swedens spa produkter i grossistledet nu!

Anpassat till hotell

Vi erbjuder ett brett sortiment av produkter i olika storlekar upp till 5 liter som är speciellt anpassade för hotell med hållbarhet, kostnadseffektivitet och flexibilitet i åtanke.

Vårt produktsortiment är utformat för att möta behoven hos hotell och vi strävar efter att erbjuda högkvalitativa och miljövänliga produkter som är skonsamma för både gäster och personal. Med vårt sortiment av olika storlekar kan hotell välja den storlek som bäst passar deras behov, samtidigt som de sparar pengar och minskar avfallsmängden.

Kontakta oss

Kontakta oss idag så hjälper vi dig att hitta rätt produkter för ditt hotell. Vi är glada över att besvara eventuella frågor eller ge ytterligare information om våra produkter och tjänster. Låt oss tillsammans skapa en minnesvärd hotellupplevelse som dina gäster sent kommer att glömma.

Kontakta Robert

Mail: robert@ecoestic.se

Ring: 08 400 1655

Skapa konto här

KONTAKTA OSS

Välkommen

Har du frågor eller funderingar om våra produkter eller vår service? Tveka inte att kontakta oss! Vår kundtjänst finns tillgänglig för att hjälpa dig och svara på alla dina frågor. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa upplevelsen och högsta kvalitet på våra produkter. Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig på vägen till en naturlig och hälsosam skönhetsrutin.

Sjöängsvägen 6, Sollentuna

08 400 16 55

info@ecoestic.se

Öppettider 09:00-16:00

För en hållbar framtid

Ecoestic Swedens produkter är ekologiska och tillverkade med miljövänliga ingredienser, vilket hjälper till att minska den negativa miljöpåverkan. Genom att erbjuda våra produkter till dina gäster kan ditt hotell visa att ni bryr er om en hållbar framtid.

Minnesvärd hotellupplevelse

Genom att erbjuda högkvalitativa och lyxiga produkter till dina gäster kan du skapa en minnesvärd hotellupplevelse som de kommer att uppskatta. Våra produkter är speciellt utvecklade för hotellbranschen och passar alla hårtyper, vilket gör dem till ett utmärkt val för att förbättra din gästers upplevelse.

Signaturdoft

Vår unika signaturdoft av kamomill och lavendelblomma är inspirerad av den svenska naturen och ger en avslappnande och fräsch känsla. Kamomill är en mjuk och mild blomdoft med en svag örtig underton som har länge använts i traditionell medicin och avkopplingstekniker för dess avslappnande egenskaper. Lavendelblomma har en distinkt, söt och blommig doft med en örtig underton som också har en lång tradition inom avkopplingstekniker och aromaterapi.

Ger tillbaka

From One to Another är en ideell organisation som arbetar för alla flickors lika rätt till utbildning genom att erbjuda stipendier till flickor och kvinnocenter till deras mödrar i södra Kenya. Organisationen har en väl utvecklad arbetsmodell kallad The Circle of Education som syftar till att bygga hållbara samhällen kring stipendiaterna och deras familjer. Verksamheten finansieras genom donationer och sponsring från privata givare och företag.

Några av hotellen med Ecoestic Sweden

BANK HOTEL

En imponerande byggnad på en av Stockholms mest prestigefyllda platser, bara några steg från kajkanten och lika nära till de bästa shoppingstråken, det häftigaste nattlivet och det mest attraktiva kulturlivet som Stockholm kan erbjuda.

First Hotel Kungsbron

First Hotel Kungsbron i Stockholms centrum ligger bara två minuter från Stockholms centralstation. Hotellet erbjuder bekvämt och modernt boende med hög kvalitet i centrala Stockholm. Alla rum och sviter har ekologiska hår och hudvårdsprodukter från Ecoestic Sweden.

Kviberg Park Hotel & Conference

Välkommen till Göteborgs sportigaste hotell- och konferensanläggning! Kviberg Park Hotel & Conference är beläget i Nordens största multisportarena, Prioritet Serneke Arena. Hotellet ligger bara 6 kilometer från både Göteborgs centralstation, Liseberg och Ullevi, Nordens största evenemangsarena.

Samarbete


Är ni ett hotell eller spa anläggning som värna miljön samt är mån om era anställda och gästes välmående? Då passar våra produkter perfekt för er verksamhet! Vi erbjuder ett brett sortiment av hår och hudvårdsprodukter som är hållbara och fria från skadliga ämnen. 

Några av anledningar till att köpa in Ecoestic Sweden
  • Endast ekologiskt och naturligt innehåll
  • Hög kvalitet till ett bra pris
  • Mindre klimatavtryck
  • Bättre för hud & hälsa då huden tar upp allt du smörjer dig med
  • Bidrar till gladare och friskare djur
  • Fantastiskt doft
  • Kombinera lyx med ansvar
  • Bidra till etisk djur & arbetsförhållanden

Du kan arbeta som återförsäljare av Ecoestic Sweden på olika sätt:

  • På hotell för din gäster eller salong/spa genom att ge ansikts- och spa-behandlingar
  • Med försäljning på din mottagning eller i butik.

 

Många människor har svårt att hitta produkter som deras hud mår bra av och intresset idag är stort för naturliga och rena hudvårdsprodukter.

Provbeställning

Har ni inte använt produkterna tidigare och vill vara säkra på att ni tar in ett märke som passar in i er verksamhet? Då ger vi er möjligheten att lägga en provbeställning. Vid en provbeställning väljer ni själva vilka produkter ni önskar att prova utan krav på ett minsta ordervärde eller antal produkter.

Tryck HÄR för att ansöka om kundkonto