Ekologiska hotell produkter

 Ekologiska hotell produkter

Ekologiska hotell blir alltmer populära bland resenärer, eftersom de erbjuder en unik upplevelse som inte bara är bättre för miljön utan också hälsosammare för gästerna. Ecoestic Sweden ligger i framkant av denna trend och erbjuder ekologiska hotellartiklar och produkter som är inspirerade av den svenska naturen och tillverkade med högsta kvalitet i Europa.

De naturliga ingredienser som används i Ecoestic produkter, som kamomill och lavendelblomma, ger en avslappnande doft som stödjer både fysiskt och psykiskt välbefinnande. Dessutom är alla deras produkter giftfria och fria från skadliga kemikalier - vilket gör att gästerna kan få en så bra upplevelse som möjligt i en ekologisk hotellmiljö.

Ekologiska hotell artiklar

Ekologiska hotell artiklar

Ecoestic Sweden värdesätter även socialt ansvarstagande, vilket är anledningen till att de samarbetar med From One To Another - en organisation som arbetar för att ge flickor runt om i världen lika tillgång till utbildning. Deras partnerskap har gjort det möjligt för dem att göra en positiv inverkan på flickors liv i Kenya samtidigt som de förser sina kunder med ekologiska produkter av hög kvalitet.

Ekologiska hotell har länge förknippats med lyxiga bekvämligheter, men Ecoestic Sweden tar det ett steg längre genom att förse sina gäster med innovativa ekologiska produkter som främjar hälsa och välbefinnande. Dessa inkluderar schampo, balsam, kroppstvätt, hudvårdskrämer, lotioner och andra skönhetsartiklar; alla är gjorda med naturliga ingredienser som är skonsamma för både hud och hår.

Ecoestic Sweden erbjuder dessutom gästerna ett urval av hållbara hotellartiklar som miljövänliga rengöringsprodukter, handdukar tillverkade av återvunnet material, återanvändbara redskap tillverkade av hållbara material som bambu eller majsstärkelsefibrer; allt detta bidrar till att minska avfallsproduktionen på hotellen avsevärt.

Dessa miljövänliga produkter bidrar inte bara till att skapa en mer hållbar miljö samtidigt som de hjälper gästerna att hålla sig friska under sitt besök; de bidrar också till att minska hotellens driftskostnader eftersom de kräver mindre energiförbrukning än traditionella artiklar som används i de flesta fastigheter. Dessutom har Ecoestic artiklar biologiskt nedbrytbara förpackningsalternativ så att hotellen kan minska sitt miljöavtryck ytterligare - vilket gör dem till ett ännu mer attraktivt val för hållbara logiverksamheter över hela världen.

Genom att välja Ecoestic Swedens ekologiska hotellartiklar och produkter till din fastighet kan du vara säker på att du gör ett medvetet val för både gästernas och planetens hälsa. Med sitt engagemang för socialt ansvar genom partnerskap med välgörenhetsorganisationer som From One To Another; samt sitt engagemang för att tillhandahålla naturliga ingredienser av hög kvalitet - råder det ingen tvekan om att Ecoestic Sweden erbjuder några av de bästa miljövänliga hotelllösningarna som finns tillgängliga idag!

Anpassat till hotell

Vi erbjuder ett brett sortiment av produkter i olika storlekar upp till 5 liter som är speciellt anpassade för hotell med hållbarhet, kostnadseffektivitet och flexibilitet i åtanke.

Vårt produktsortiment är utformat för att möta behoven hos hotell och vi strävar efter att erbjuda högkvalitativa och miljövänliga produkter som är skonsamma för både gäster och personal. Med vårt sortiment av olika storlekar kan hotell välja den storlek som bäst passar deras behov, samtidigt som de sparar pengar och minskar avfallsmängden.

Kontakta oss

Kontakta oss idag så hjälper vi dig att hitta rätt produkter för ditt hotell. Vi är glada över att besvara eventuella frågor eller ge ytterligare information om våra produkter och tjänster. Låt oss tillsammans skapa en minnesvärd hotellupplevelse som dina gäster sent kommer att glömma.

Kontakta Robert

Mail: robert@ecoestic.se

Ring: 08 400 1655

Skapa konto här

KONTAKTA OSS

Välkommen

Har du frågor eller funderingar om våra produkter eller vår service? Tveka inte att kontakta oss! Vår kundtjänst finns tillgänglig för att hjälpa dig och svara på alla dina frågor. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa upplevelsen och högsta kvalitet på våra produkter. Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig på vägen till en naturlig och hälsosam skönhetsrutin.

Sjöängsvägen 6, Sollentuna

08 400 16 55

info@ecoestic.se

Öppettider 09:00-16:00

För en hållbar framtid

Ecoestic Swedens produkter är ekologiska och tillverkade med miljövänliga ingredienser, vilket hjälper till att minska den negativa miljöpåverkan. Genom att erbjuda våra produkter till dina gäster kan ditt hotell visa att ni bryr er om en hållbar framtid.

Minnesvärd hotellupplevelse

Genom att erbjuda högkvalitativa och lyxiga produkter till dina gäster kan du skapa en minnesvärd hotellupplevelse som de kommer att uppskatta. Våra produkter är speciellt utvecklade för hotellbranschen och passar alla hårtyper, vilket gör dem till ett utmärkt val för att förbättra din gästers upplevelse.

Signaturdoft

Vår unika signaturdoft av kamomill och lavendelblomma är inspirerad av den svenska naturen och ger en avslappnande och fräsch känsla. Kamomill är en mjuk och mild blomdoft med en svag örtig underton som har länge använts i traditionell medicin och avkopplingstekniker för dess avslappnande egenskaper. Lavendelblomma har en distinkt, söt och blommig doft med en örtig underton som också har en lång tradition inom avkopplingstekniker och aromaterapi.

Ger tillbaka

From One to Another är en ideell organisation som arbetar för alla flickors lika rätt till utbildning genom att erbjuda stipendier till flickor och kvinnocenter till deras mödrar i södra Kenya. Organisationen har en väl utvecklad arbetsmodell kallad The Circle of Education som syftar till att bygga hållbara samhällen kring stipendiaterna och deras familjer. Verksamheten finansieras genom donationer och sponsring från privata givare och företag.

Några av hotellen med Ecoestic Sweden

BANK HOTEL

En imponerande byggnad på en av Stockholms mest prestigefyllda platser, bara några steg från kajkanten och lika nära till de bästa shoppingstråken, det häftigaste nattlivet och det mest attraktiva kulturlivet som Stockholm kan erbjuda.

First Hotel Kungsbron

First Hotel Kungsbron i Stockholms centrum ligger bara två minuter från Stockholms centralstation. Hotellet erbjuder bekvämt och modernt boende med hög kvalitet i centrala Stockholm. Alla rum och sviter har ekologiska hår och hudvårdsprodukter från Ecoestic Sweden.

Kviberg Park Hotel & Conference

Välkommen till Göteborgs sportigaste hotell- och konferensanläggning! Kviberg Park Hotel & Conference är beläget i Nordens största multisportarena, Prioritet Serneke Arena. Hotellet ligger bara 6 kilometer från både Göteborgs centralstation, Liseberg och Ullevi, Nordens största evenemangsarena.

Samarbete


Är ni ett hotell eller spa anläggning som värna miljön samt är mån om era anställda och gästes välmående? Då passar våra produkter perfekt för er verksamhet! Vi erbjuder ett brett sortiment av hår och hudvårdsprodukter som är hållbara och fria från skadliga ämnen. 

Några av anledningar till att köpa in Ecoestic Sweden
  • Endast ekologiskt och naturligt innehåll
  • Hög kvalitet till ett bra pris
  • Mindre klimatavtryck
  • Bättre för hud & hälsa då huden tar upp allt du smörjer dig med
  • Bidrar till gladare och friskare djur
  • Fantastiskt doft
  • Kombinera lyx med ansvar
  • Bidra till etisk djur & arbetsförhållanden

Du kan arbeta som återförsäljare av Ecoestic Sweden på olika sätt:

  • På hotell för din gäster eller salong/spa genom att ge ansikts- och spa-behandlingar
  • Med försäljning på din mottagning eller i butik.

 

Många människor har svårt att hitta produkter som deras hud mår bra av och intresset idag är stort för naturliga och rena hudvårdsprodukter.

Provbeställning

Har ni inte använt produkterna tidigare och vill vara säkra på att ni tar in ett märke som passar in i er verksamhet? Då ger vi er möjligheten att lägga en provbeställning. Vid en provbeställning väljer ni själva vilka produkter ni önskar att prova utan krav på ett minsta ordervärde eller antal produkter.

Tryck HÄR för att ansöka om kundkonto