DuschtvÄl hotell

DuschtvÄl hotell

DuschtvÄl hotell

Ecoestic Sweden Àr ett svenskt varumÀrke som specialiserar sig pÄ ekologiska hÄr- och hudvÄrdsprodukter som Àr tillverkade med ingredienser av högsta kvalitet som finns i Europa. Produkterna Àr inspirerade av den svenska naturens naturliga skönhet och för med sig lugnande dofter av kamomill och lavendelblomma för att stÀrka dina sinnen. NÀr du köper Ecoestic Swedens produkter kan du kÀnna dig trygg i vetskapen om att en del av ditt köp gÄr till deras vÀlgörenhetspartner From One To Another, som arbetar för att förbÀttra flickors utbildningsmöjligheter i Kenya.

Med Ecoestic Swedens duschtvÄlar kan du njuta av lyxiga spa-liknande behandlingar i ditt eget hem. Deras tvÄlar Àr tillverkade av naturliga ingredienser och Àr helt giftfria, vilket garanterar att de inte orsakar nÄgon skada pÄ din hud eller miljö. TvÄlarna ger ocksÄ en lugnande doft som hjÀlper dig att kÀnna dig avslappnad efter varje tvÀtt. Varje bar innehÄller sheasmör och aloe vera för extra nÀring, vilket erbjuder en skuldfri överseende Àven för kÀnslig hud.

DuschtvÄl hotell frÄn Ecoestic

Ecoestic Sweden har Ätagit sig att förse hotell med högkvalitativa duschtvÄlar samtidigt som man upprÀtthÄller hÄllbara metoder med minskad miljöpÄverkan. De erbjuder flera alternativ av schampobars som Àr speciellt framtagna för att passa behoven hos olika gÀster, till exempel barn och de med kÀnslig hud. Dessutom Àr alla deras tvÄlar i hotellsortimentet förpackade i kartongförpackningar istÀllet för plast, vilket Àr bÀttre för miljön och mer estetiskt tilltalande för gÀsterna.

NÀr hotellÀgare samarbetar med Ecoestic Sweden för sina behov av duschtvÄlar fÄr de tillgÄng till mer Àn bara bra produkter; de fÄr ocksÄ tillgÄng till Ecoestic Swedens hÄllbarhetsinitiativ som att minska plast- och vattenavfall samt hjÀlp frÄn deras vÀlgörenhetspartner From One To Another. Ecoestic Sweden hjÀlper hotell att bli mer miljövÀnliga genom att uppmuntra dem att anvÀnda pÄfyllningsbara behÄllare i stÀllet för engÄngsflaskor i plast för gÀsternas bekvÀmligheter som schampo och balsam; detta minskar inte bara plastavfallet utan sparar ocksÄ pengar eftersom hotellen inte lÀngre behöver köpa nya flaskor varje gÄng deras lager tar slut!

För hotell som letar efter en etisk lösning utan att kompromissa med kvalitet eller lyxupplevelse Àr Ecoestic Sweden det perfekta valet! Deras duschtvÄlar erbjuder överlÀgsen prestanda samtidigt som de Àr skonsamma mot bÄde mÀnniskor och planet - de tar verkligen hÄllbarhet pÄ allvar! Plus att nÀr du vÀljer Ecoestic Swedens produkter vet du att du gör ett medvetet val för bÄde din hÀlsa och vÄr planets hÀlsa!