Duschtvål hotell

Duschtvål hotell

Ecoestic Sweden är ett svenskt varumärke som specialiserar sig på ekologiska hår- och hudvårdsprodukter som är tillverkade med ingredienser av högsta kvalitet som finns i Europa. Produkterna är inspirerade av den svenska naturens naturliga skönhet och för med sig lugnande dofter av kamomill och lavendelblomma för att stärka dina sinnen. När du köper Ecoestic Swedens produkter kan du känna dig trygg i vetskapen om att en del av ditt köp går till deras välgörenhetspartner From One To Another, som arbetar för att förbättra flickors utbildningsmöjligheter i Kenya.

Med Ecoestic Swedens duschtvålar kan du njuta av lyxiga spa-liknande behandlingar i ditt eget hem. Deras tvålar är tillverkade av naturliga ingredienser och är helt giftfria, vilket garanterar att de inte orsakar någon skada på din hud eller miljö. Tvålarna ger också en lugnande doft som hjälper dig att känna dig avslappnad efter varje tvätt. Varje bar innehåller sheasmör och aloe vera för extra näring, vilket erbjuder en skuldfri överseende även för känslig hud.

Duschtvål hotell från Ecoestic

Ecoestic Sweden har åtagit sig att förse hotell med högkvalitativa duschtvålar samtidigt som man upprätthåller hållbara metoder med minskad miljöpåverkan. De erbjuder flera alternativ av schampobars som är speciellt framtagna för att passa behoven hos olika gäster, till exempel barn och de med känslig hud. Dessutom är alla deras tvålar i hotellsortimentet förpackade i kartongförpackningar istället för plast, vilket är bättre för miljön och mer estetiskt tilltalande för gästerna.

När hotellägare samarbetar med Ecoestic Sweden för sina behov av duschtvålar får de tillgång till mer än bara bra produkter; de får också tillgång till Ecoestic Swedens hållbarhetsinitiativ som att minska plast- och vattenavfall samt hjälp från deras välgörenhetspartner From One To Another. Ecoestic Sweden hjälper hotell att bli mer miljövänliga genom att uppmuntra dem att använda påfyllningsbara behållare i stället för engångsflaskor i plast för gästernas bekvämligheter som schampo och balsam; detta minskar inte bara plastavfallet utan sparar också pengar eftersom hotellen inte längre behöver köpa nya flaskor varje gång deras lager tar slut!

För hotell som letar efter en etisk lösning utan att kompromissa med kvalitet eller lyxupplevelse är Ecoestic Sweden det perfekta valet! Deras duschtvålar erbjuder överlägsen prestanda samtidigt som de är skonsamma mot både människor och planet - de tar verkligen hållbarhet på allvar! Plus att när du väljer Ecoestic Swedens produkter vet du att du gör ett medvetet val för både din hälsa och vår planets hälsa!

Anpassat till hotell

Vi erbjuder ett brett sortiment av produkter i olika storlekar upp till 5 liter som är speciellt anpassade för hotell med hållbarhet, kostnadseffektivitet och flexibilitet i åtanke.

Vårt produktsortiment är utformat för att möta behoven hos hotell och vi strävar efter att erbjuda högkvalitativa och miljövänliga produkter som är skonsamma för både gäster och personal. Med vårt sortiment av olika storlekar kan hotell välja den storlek som bäst passar deras behov, samtidigt som de sparar pengar och minskar avfallsmängden.

Kontakta oss

Kontakta oss idag så hjälper vi dig att hitta rätt produkter för ditt hotell. Vi är glada över att besvara eventuella frågor eller ge ytterligare information om våra produkter och tjänster. Låt oss tillsammans skapa en minnesvärd hotellupplevelse som dina gäster sent kommer att glömma.

Kontakta Robert

Mail: robert@ecoestic.se

Ring: 08 400 1655

Skapa konto här

KONTAKTA OSS

Välkommen

Har du frågor eller funderingar om våra produkter eller vår service? Tveka inte att kontakta oss! Vår kundtjänst finns tillgänglig för att hjälpa dig och svara på alla dina frågor. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa upplevelsen och högsta kvalitet på våra produkter. Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig på vägen till en naturlig och hälsosam skönhetsrutin.

Sjöängsvägen 6, Sollentuna

08 400 16 55

info@ecoestic.se

Öppettider 09:00-16:00

För en hållbar framtid

Ecoestic Swedens produkter är ekologiska och tillverkade med miljövänliga ingredienser, vilket hjälper till att minska den negativa miljöpåverkan. Genom att erbjuda våra produkter till dina gäster kan ditt hotell visa att ni bryr er om en hållbar framtid.

Minnesvärd hotellupplevelse

Genom att erbjuda högkvalitativa och lyxiga produkter till dina gäster kan du skapa en minnesvärd hotellupplevelse som de kommer att uppskatta. Våra produkter är speciellt utvecklade för hotellbranschen och passar alla hårtyper, vilket gör dem till ett utmärkt val för att förbättra din gästers upplevelse.

Signaturdoft

Vår unika signaturdoft av kamomill och lavendelblomma är inspirerad av den svenska naturen och ger en avslappnande och fräsch känsla. Kamomill är en mjuk och mild blomdoft med en svag örtig underton som har länge använts i traditionell medicin och avkopplingstekniker för dess avslappnande egenskaper. Lavendelblomma har en distinkt, söt och blommig doft med en örtig underton som också har en lång tradition inom avkopplingstekniker och aromaterapi.

Ger tillbaka

From One to Another är en ideell organisation som arbetar för alla flickors lika rätt till utbildning genom att erbjuda stipendier till flickor och kvinnocenter till deras mödrar i södra Kenya. Organisationen har en väl utvecklad arbetsmodell kallad The Circle of Education som syftar till att bygga hållbara samhällen kring stipendiaterna och deras familjer. Verksamheten finansieras genom donationer och sponsring från privata givare och företag.

Några av hotellen med Ecoestic Sweden

BANK HOTEL

En imponerande byggnad på en av Stockholms mest prestigefyllda platser, bara några steg från kajkanten och lika nära till de bästa shoppingstråken, det häftigaste nattlivet och det mest attraktiva kulturlivet som Stockholm kan erbjuda.

First Hotel Kungsbron

First Hotel Kungsbron i Stockholms centrum ligger bara två minuter från Stockholms centralstation. Hotellet erbjuder bekvämt och modernt boende med hög kvalitet i centrala Stockholm. Alla rum och sviter har ekologiska hår och hudvårdsprodukter från Ecoestic Sweden.

Kviberg Park Hotel & Conference

Välkommen till Göteborgs sportigaste hotell- och konferensanläggning! Kviberg Park Hotel & Conference är beläget i Nordens största multisportarena, Prioritet Serneke Arena. Hotellet ligger bara 6 kilometer från både Göteborgs centralstation, Liseberg och Ullevi, Nordens största evenemangsarena.

Samarbete


Är ni ett hotell eller spa anläggning som värna miljön samt är mån om era anställda och gästes välmående? Då passar våra produkter perfekt för er verksamhet! Vi erbjuder ett brett sortiment av hår och hudvårdsprodukter som är hållbara och fria från skadliga ämnen. 

Några av anledningar till att köpa in Ecoestic Sweden
  • Endast ekologiskt och naturligt innehåll
  • Hög kvalitet till ett bra pris
  • Mindre klimatavtryck
  • Bättre för hud & hälsa då huden tar upp allt du smörjer dig med
  • Bidrar till gladare och friskare djur
  • Fantastiskt doft
  • Kombinera lyx med ansvar
  • Bidra till etisk djur & arbetsförhållanden

Du kan arbeta som återförsäljare av Ecoestic Sweden på olika sätt:

  • På hotell för din gäster eller salong/spa genom att ge ansikts- och spa-behandlingar
  • Med försäljning på din mottagning eller i butik.

 

Många människor har svårt att hitta produkter som deras hud mår bra av och intresset idag är stort för naturliga och rena hudvårdsprodukter.

Provbeställning

Har ni inte använt produkterna tidigare och vill vara säkra på att ni tar in ett märke som passar in i er verksamhet? Då ger vi er möjligheten att lägga en provbeställning. Vid en provbeställning väljer ni själva vilka produkter ni önskar att prova utan krav på ett minsta ordervärde eller antal produkter.

Tryck HÄR för att ansöka om kundkonto